OUR STORY

DE LEKKERSTE KIPGERECHTEN

Poule & Poulette trekt de aandacht van al wie verlekkerd is op KIP in zowat al haar bereidingen.

Met extra veel appelmoes bijvoorbeeld, of heerlijk klassiek in vol-au-vent verwerkt. In een frisse caesar salade, kipburger of wat dacht je van een boneless butterfly chicken met tzatziki om te delen? Geflambeerd aan tafel of crispy gebakken met P&P saus?

Eet je liever vegetarisch? Kies dan voor onze caesar salade met falafelballetjes of proef onze veggie vol-au-vegan van De Vegetarische Slager!

#KIPONSMILING

Poule & Poulette herken je meteen aan het speelse funky interieur met onze cosy zitboxen: je eet er als kippen op stok. Dit zorgt voor een heerlijk cocongevoel zodat je samen met vrienden, familie of collega’s gezellig kan genieten van (h)eerlijke kipgerechten in een ongedwongen omgeving waar je helemaal jezelf mag zijn: fun loving food moments!

Het interieur is net zo eerlijk en authentiek als de gerechten zelf. Er worden enkel ruwe materialen gebruikt zoals steigerhout, stellingbuizen, Japans Shou Sugi Ban hout, metalen vloeren.

WEET WAT JE EET

De kippen braden op heerlijke slow food wijze maar liefst anderhalf uur op lage temperatuur. Hierdoor eet je de lekkerste gebraden kippen, dat is beloofd! En de lekkere bijgerechten? Die bereiden ze in ons ultramodern eigen centraal atelier in Aartselaar. Zonder bewaarmiddelen, gewoon eerlijke producten!

VAN BOERDERIJ TOT BORD

Poule & Poulette waakt als een moederkloek over de hele voedselketen. Van leghen, tot het ei, over de speciale voeding en stallen met daglicht: Jan en Lieve van Gallux volgen dit alles nauwgezet op in hun boerderij te Gottem. Ons kippenvlees is halal gecertificeerd.

Zo geniet je altijd van heerlijk bereidegezonde en kakelverse Belgische kip op je bord!

VEGGIE & VEGAN FUN

Houd je van de smaak van kip, maar liever vegetarisch of plantaardig? No worries, we got you! Samen met De Vegetarische Slager en QINTI toverden wij maar liefst tien van onze gerechten om tot de lekkerste veggie of vegan variant!

ONTMOET ONZE OPPERKIPPEN

Dankzij hun verschillende achtergronden in horeca & traiteur, finance, marketing en interieur vormen Inne, Frederik en Filip het perfecte team om hun droom te verwezenlijken: het kippenkraam weer hip maken!

En die droom is nu aan het uitbroeden: in 2012 opende de eerste shop in Brasschaat, in 2014 het eerste restaurant in Antwerpen. Vandaag telt P&P maar liefst 8 vestigingen. Poule & Poulette is in volle expansie en dankzij extra kapitaal is de groei verzekerd! #KIPONGROWING

HAPPY MEDEWERKERS

Het beste uit de medewerkers halen zodat ze zich goed voelen en trots willen deel uitmaken van een groeiend team, daar draait het om. Meegroeien met het bedrijf, dat is best spannend en leerrijk.

Bij Poule & Poulette word je met de glimlach bediend door gepassioneerde mensen, voor mensen met smaak! #JOINUS #PPFAMILY

MAATSCHAPPELIJK & VERANTWOORD ONDERNEMEN

Poule & Poulette is een multicultureel bedrijf. Heel wat verschillende nationaliteiten werken in en achter de schermen!

Ook mensen met een beperking worden tewerkgesteld, in bijvoorbeeld de centrale keuken. We behoren tot de eerste 5 bedrijven in het Antwerpse die Emino mee op de kaart heeft gezet.

AWARDS

Fier en trots laten we ook graag weten dat we enkele mooie awards ontvangen hebben in de voorbije jaren. Makes us happy!

  • Gault Millau pop-up
  • Trends Gazellen 2021-2022
  • Tripadvisor (best ambassador)